Spring naar inhoud

Kamers

Op de eerste verdieping bevinden zich 6 kamers waarvan twee kamers en suite, allen met eigen ingang en terras die plaats bieden aan ongeveer 10 personen. De kamers zijn niet verwarmd, maar we hebben elektrische kachels te huur. In de gezamenlijke woonkeuken staat een houtkachel en butagaskachel. Aangezien de Balsa is gelegen op 1250 meter hoogte, zijn de nachten over het algemeen koel en daarom hebben wij geen airco. 

De drie grote kamers hebben een wastafel met warm- en koud water. De douches en toiletten voor alle kamers bevinden zich op de begane grond en zijn via een buitentrap bereikbaar. Bij de kamers zit linnengoed en handdoeken inbegrepen en het gebruik van de grote volledig ingerichte gezamenlijke (woon)keuken met houtkachel op de begane grond.  

Prijs
Een kleine eenpersoons kamer is 15 euro per overnachting en een kamertje met stapelbed is voor één persoon 15 euro en 25 euro voor twee personen.

De 2 grotere kamers met wastafel zijn 20 euro voor één persoon en 10 euro voor elke persoon extra per overnachting. 

Linnengoed en handdoeken inbegrepen.

Eindschoonmaak voor alle kamers is 15 euro per verblijf. 

Houttoeslag van november t/m april 1,50 euro per kamer per nacht.

Inrichting

Er zijn 3 grote en 2 kleinere kamers.

  • Kamer 1 is 20 m2  en heeft een terras, een wastafel met warm en koud water, een tweepersoons bed plus een eenpersoons bed een bureau met stoelen. 
  • Kamer 2 is 10 m² met een terras, een eenpersoons bed met tafel met stoelen, een kastje en spiegel. 
  • Kamer 3 is 10 m² met een stapelbed, kastje en stoelen en terras.
  • Kamer 4 is 20 m² met een tweepersoons bed, heeft een terras en wastafel met warm en koud water, een legkast, tafeltje met stoelen.
  • Kamer 5 bestaat uit twee verbonden kamers van elk ongeveer 20 m². In de kamer met wastafel staan 2 eenpersoons bedden en in de andere kamers 3 eenpersoons bedden, dus totaal geschikt voor 5 personen. Er is een terras, tafeltjes en stoelen en legkast. (alleen verhuur hele gebouw).

Douches en toiletten

De twee douches en toiletten bevinden zich op de begane grond en zijn via een buitentrap bereikbaar.  

Keuken 

Op de begane grond bevindt zich een grote gemeenschappelijke keuken. Voor deze woonkeuken ligt een ruim terras (100 m²) met grote barbecue en met uitzicht op onze olijfboomgaard en op de toppen van de Sierra Nevada. De woonkeuken heeft naast de gewone keukenuitrusting een houtkachel, een zithoek en een geluidsinstallatie. 

Filmzaal

In het gebouw bevindt zich ook een grote zaal van 8 bij 10 meter en 5 meter hoog. Deze heeft een geluidsinstallatie, een beamer en een groot projectiescherm. Hier worden 's zomers soms films vertoont, maar kunnen ook andere activiteiten plaatsvinden. Er staat een pingpong tafel en er hangt een darts bord. We hebben geen wifi en geen televisie.

         

Email: cortijolabalsa@gmail.com

Telefoon: 0031612044440   

We stellen het op prijs als je onze Facebookpagina liked en deelt.